Προφίλ

Family Super Market

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ  FAMILY SUPERMARKEΤ, που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα της κρίσης το 2012, αναπτύχθηκε έχοντας πυξίδα την ποιότητα στην καλύτερη τιμή, την αγάπη για την Ελλάδα και τα ελληνικά προϊόντα ποιότητας, τη βαθιά γνώση στην επιλογή ποιοτικών προϊόντων αλλά και την ανάγκη της προσφοράς στην ελληνική οικογένεια του καλύτερου που η γη μπορεί να παράγει και ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπό του.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας ανοίγει το 2012 και έκτοτε η πορεία είναι εντυπωσιακή.

Με εφόδιο την κατάκτηση της προτίμησης του καταναλωτικού κοινού που εκτίμησε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αλυσίδας και τις συμφέρουσες τιμές, η αλυσίδα αναπτύχθηκε δημιουργώντας 15 συνολικά καταστήματα μέχρι σήμερα και συνεχίζει...

Στόχος της οικογένειας FAMILY είναι να αναζητούν, να ξεχωρίζουν και επιλέγουν, μέσα από αυστηρά κριτήρια, εκλεκτά προϊόντα, να προωθούν μέσα από τις προτάσεις τους τη μεσογειακή διατροφή και να συνεργάζονται με επιλεγμένους γεωργούς και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας ώστε να προσφέρουν μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας, με απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή.

Η οικογένεια FAMILY έχει στόχο να προσφέρει στην οικογένεια της  Ελλάδας πάντα μόνο τα καλύτερα και τα εκλεκτότερα προϊόντα!