Γνωρίστε μερικά από τα ικανά μέλη της «οικογένειας FAMILY».

Μαλκοτσίδου Βιολέτα: Merchandiser στο Κατάστημα Κατερίνης

Η Βιολέτα είναι μέλος της οικογένειας των FAMILY MARKET από την πρώτη ημέρα που άνοιξε το κατάστημα στην Κατερίνη το 2012. Στο διάστημα αυτό γέννησε το πρώτο της παιδάκι και σήμερα ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα. Με την ασφάλεια των FAMILY MARKET, σε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, οι άνθρωποί μας μπορούν και δημιουργούν το μέλλον…

Νεοχορίτου Ελένη: Υπεύθυνη Ταμείου στο Κατάστημα Κατερίνης

Η Ελένη μπήκε στην οικογένειά μας το 2015 ως υπεύθυνη Ταμείου. Με σπουδές Νοσηλευτικής, ξέρει τι σημαίνει σχολαστικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Και αυτή την νοοτροπία κάνει πράξη βελτιώνοντας καθημερινά τις παρεχόμενες υπηρεσίες εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας.

Λογνανίδου Μιχαέλα: Ταμίας στο Κατάστημα Πτολεμαΐδας

Οι άνθρωποι μας, επαγγελματικά κατηρτισμένοι, αξιοποιούν τις δεξιότητες που απέκτησαν, στην κατεύθυνση της αρτιότερης εκτέλεσης των εργασιών που αναλαμβάνουν. Έτσι και η Μιχαέλα, με σπουδές στο ΤΕΙ Διεθνούς Εμπορίου, αναβαθμίζει τις υπηρεσίες ταμείου και υποδοχής των πελατών μας, στο κατάστημα της Πτολεμαΐδας από το 2014.

Βαφίδης Αναστάσιος: Εργαζόμενος στο τμήμα Αποθήκης στο Κατάστημα Αριδαίας

Οι περισσότεροι άνθρωποί μας είναι νεαρής ηλικίας. Γιατί στα FAMILY MARKET δίνουμε ευκαιρίες καριέρας στους νέους συνανθρώπους μας για να χτίσουν το μέλλον τους. Ο 25χρονος Αναστάσης, είναι μέλος της οικογένειάς μας από το 2015 στο τμήμα Αποθήκης, εξασφαλίζοντας μια θέση που με την επιμελημένη δουλειά του, έχει κάθε ευκαιρία μελλοντικής επαγγελματικής ανέλιξης στο ιδανικό εργασιακό περιβάλλον των FAMILY.