Διαβάστε απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα πελατών μας. Αν δεν βρείτε την απάντηση στη δική σας ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αναζητήστε τα καταστήματά μας στο χάρτη της ιστοσελίδας μας, στο πεδίο «Βρες το μάρκετ σου»
Για κάθε νέο κατάστημα των FAMILY MARKET γίνεται ενημέρωση μέσω δελτίων τύπου, ανάρτηση στην ιστοσελίδα και στη facebook page μας και μέσω των newsletter μας. Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα λάβετε σχετική ενημέρωση για κάθε νεότερο.
Στέλνοντας το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώντας το/τα τμήμα/τμήματα που θα σας ενδιέφεραν να εργαστείτε: Αγορών, Μάρκετινγκ, Ταμείο, Αποθήκες, Λογιστήριο, Διακίνηση, Merchandising
Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα προϊόντα PL και τα επώνυμα. Όλα παράγονται από αξιόπιστες εταιρίες που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας, Η διαφορά τιμής έγκειται στην υποστήριξη των επώνυμων προϊόντων με κονδύλια μάρκετινγκ για την διαφήμισή τους προς τους καταναλωτές, γεγονός που επιβαρύνει την τελική τιμή.
Η διάθεση κάποιου προϊόντος μπορεί να διακοπεί εφόσον η ίδια η προμηθεύτρια καταργήσει τον κωδικό ή η Διεύθυνση Αγορών μας αξιολογήσει ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει αγοραστικό ενδιαφέρον για τους καταναλωτές.
Οι διατροφικές ετικέτες των τροφίμων αποτελούν έναν οδηγό για να γνωρίζουμε με μια γρήγορη ματιά τι τρώμε. Παρουσιάζουν την περιεκτικότητα σε βασικά θρεπτικά συστατικά ανά 100 γραμμάρια (ή ml) και ανά μερίδα, καθώς και στα GDA’S (Guideline Daily Amounts- Eνδεικτικές Ημερήσιες Προσλήψεις), σύμφωνα με τις διεθνείς συστάσεις.
Ενέργεια
Η ενέργεια στα τρόφιμα και στα ποτά υπολογίζεται σε χιλιοθερμίδες –kcal ή σε kilojoules-kj (1 kcal = 4.184 kJ)
GDA ενέργειας για ενήλικα άνδρα 2500 θερμίδες, για ενήλικη γυναίκα 2000 θερμίδες
Υδατάνθρακες
Βρίσκονται σε αμυλούχες τροφές (ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι), γαλακτοκομικά, χυμούς φρούτων και σε ποτά με ζάχαρη.
GDA υδατανθράκων για ενήλικα άνδρα 300 γρ., για ενήλικη γυναίκα 230 γρ.
Λιπαρά
Τα κορεσμένα λιπαρά των ζωικών προϊόντων ενοχοποιούνται για προβλήματα με την χοληστερόλη του αίματος και την λειτουργία της καρδιάς
GDA λιπαρών για ενήλικα άνδρα 95 γρ., για ενήλικη γυναίκα 70 γρ
GDA κορεσμένων λιπαρών για ενήλικα άνδρα 30 γρ., για ενήλικη γυναίκα 20 γρ.
Νάτριο
Υπερβολική κατανάλωση νατρίου (αλάτι) συνδέεται με αρτηριακή πίεση και καρδιαγγειακά νοσήματα.
GDA νατρίου για ενήλικα άνδρα 6 γρ., για ενήλικη γυναίκα 6 γρ