Υλικά:

  • 6 αβγά
  • 4 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένες σε μικρά μπαστουνάκια (προαιρετικά)
  • ελαιόλαδο
  • 100γρ. φέτα
  • ρίγανη
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ρίξτε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τις πιπεριές και μόλις μαλακώσουν προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Σπάστε και ανακατέψτε σε ένα μπολ τα αβγά και προσθέστε τα στο τηγάνι. Τρίψτε τη φέτα από πάνω και ανακατέψτε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να ψηθούν τα χτυπημένα αβγά. Πασπαλίστε με ρίγανη ή άλλο μυρωδικό της αρεσκείας σας.