Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι και ρίγανη (μιξ)
  • αλάτι και πιπέρι
  • τυρί φέτα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ζυμώνουμε μαζί τον κιμά, το γιαούρτι, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε 8 λεπτά μπιφτέκια, περίπου1/2 πόντος ύψος. Κόβουμε το τυρί σε 4 φέτες. Τοποθετούμε μια φέτα τυρί ανάμεσα σε δύο μπιφτέκια, και σφραγίζουμε τις άκρες. Τα 8 λεπτά μπιφτέκια θα μας δώσουν 4 γεμιστά.

Αλείφουμε τη σχάρα με λάδι και προθερμαίνουμε το γκριλ. Βάζουμε τα μπιφτέκια στη σχάρα, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 15 λεπτά. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για ακόμα 10-15 λεπτά για να ροδίσουν τα μπιφτέκια και να λιώσει το τυρί. Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές.