Υλικά 

  • 6 αβγά 
  • 2 πιπεριές πράσινες και 2 κόκκινες κομμένες σε λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες
  • 150γρ. ντοματίνια
  • 6 ελιές Καλαμών ή Πράσινες κομμένες σε ροδέλες
  • 100γρ. γραβιέρα ή κασέρι παραδοσιακό 
  • ελαιόλαδο 
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι 
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κομμένο κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα φήνουμε όλα μαζί να ψηθούν μέχρι να «σωθούν» τα υγρά τους.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι και αμέσως μετά ρίχνουμε και το τριμμένο τυρί και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να ψηθεί η ομελέτα. Γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά φροντίζοντας να μη διαλυθεί. Σερβίρουμε την ομελέτα αφού την πασπαλίσουμε με λίγο μαϊντανό.